Ultraviolencia de Miguel Noguera

cristomalAquesta no és una presentació d’un llibre com les altres. Això, és espectacle, senyors. Si no coneixeu a Miguel Noguera, heu de venir perquè una vegada el descobreixes no pots parar de seguir les seves aventures i monòlegs. En el seu llibre, Ultraviolenciarecull alguns dels seus famosos Ultrashows també coneguts comunament com a monòlegs, però amb la gràcia i l’humor del segell Miguel Noguera.

Miguel és un home que ha nascut per fer riure amb l’humor més absurd i ridícul. Aixó queda clar des del primer minut en què assisteixes a un dels seus espectacles. Escriu un bloc amb petites desgràcies humanes del dia a dia i amb reflexions profundes sobre les tonteries més grans que li passen pel cap. Ha escrit dos llibres amb les seves ocurrències; el primer Hervir un oso i el segon, que serà el que presentarà avui, Ultraviolencia editat per Blackie Books. Promet fer un dels seus Ultrashows en la presentació del seu segon llibre, així que prepara’t per 40 o 50 minuts de bogeria, diversió i paraules hilarants. 100% garantitzat.

Miguel Noguera estarà presentant el seu llibre avui dimecres 9 de març a l’Antic Teatre (c/Verdaguer i Callís, 12) a les 19h. ¡No us ho perdeu!

 

Post escrit pel web Cara B de Barcelona Cultura.

Advertisements