Concert Crocodiles i White Lies

Mai uns teloners no havien estat tan de luxe com aquests. Crocodiles estaran telonejant als White Lies en el seu concert avui a la sala Apolo de Barcelona, i durant gairebé tota la seva gira per Europa. Prepareu-vos per una nit plena de guitarres ferotges,noise, distorsió i reminiscències d’altres grups dels 80 i 90.

Charles Rowell y Brandon Welchez són Crocodiles, dos nois de San Diego, amb influències notables d’altres grups dels 90 i els 80 com The Jesus and Mary Chain, Joy Division o New Order. Lo-fi, shoegaze i sobretot molt noise, amb guitarres agressives i ritmes sincopats en algunes ocasions. Uns teloners de luxe, l’actuació dels quals ja vam poder gaudir la passada edició del Primavera Sound, on van aconseguir més d’un fan pel seu gran directe. Un punt més obscurs i nihilistes, White Lies tocaran aquesta nit temes com To lose my life, Strangers o Death, títols significatius per fer-se una idea de les lletres de les seves cançons. És inevitable comparar-los amb Interpol o amb els primers Editors, dos dels grups a qui s’assemblen irremediablement, no només en l’estil sinó també en la veu greu de Harry McVeigh que recorda a la del líder d’Interpol, Paul Banks. Uns concerts perfectes per dies plujosos i grissos com el d’avui.

Crocodiles tocaran a les 21.15h i White Lies a les 22:15h a la sala Apolo. Abans tocarà també el grup Transfer i l’entrada té un preu de 23€ anticipada.

 

Post escrit per Cara B Barcelona Cultura.

Advertisements