Racons Literaris: Taller de poesia eròtica a La Cova de les Cultures

covaculturesDir segons què coses amb rima pot sonar molt cursi, però hi ha paraules que dites de determinada manera poden sonar d’allò més suggeridor. Per aprendre a seduir amb la paraula d’una manera elegant i en vers, arriba el taller de poesia eròtica de Roser Amills Bibiloni, que impartirà a partir del 14 de març a l’espai multidisciplinar de La Cova de les Cultures.

La Cova de les Cultures com el seu propi nom així ho indica, és un local que es troba a Gràcia on cada setmana es duen a terme diverses activitats artístiques com teatre, presentacions de llibres, tallers, exposicions, etc.

En aquest cas ens centrarem en el taller de poesia eròtica que començarà el dia 14 de març de la mà de la escriptora i periodistaRoser Amills Bibiloni. La mallorquina ha publicat ja sis llibres i tres d’ells són de poesia, a més de treballar con assessora editorial i com a periodista. En aquest taller es pretén desterrar falsos mites de la poesia eròtica aportant un nivell de qualitat a l’escriptura en vers, en el qual no tot s’hi val. D’una manera intel·ligent i aportant una gran dosi de sensualitat, aprendrem a trobar la importància del que no es diu, a llegir entre línies i a saber utilitzar les paraules per crear un clima d’erotisme. També s’estudiaran els orígens de la poesia tant d’Occident com d’Orient, estudiant als poetes clàssics i analitzant diverses obres per tal de trobar la inspiració per crear nous poemes que seran llegits al final del curs.

Podeu trobar més informació sobre el taller aquí.

Aquest taller a La Cova de les Cultures forma part d’un itinerari literari per la ciutat que anirem descobrint setmana a setmana fins finalitzar-ho a final de març. Estigueu ben atents, la setmana que ve portarem més literatura!

 

Post escrit pel web de Cara B Barcelona Cultura.

Advertisements