Racons cinematogràfics: Movie Restaurant

movieAl Movie, com el seu propi nom indica, s’està de cine. Videoclips, petits bocins de pel·lícules i rareses vàries es projecten a la seva gran pantalla mentre tu et menges un wok de verdures o un risotto en un bol de crispetes assegut en una còmoda butaca vermella. La pel·lícula comença només entrar al local on la pantalla, situada al centre, té el gran protagonisme de la sala. A la dreta i a l’esquerra del local pots veure les taules acompanyades de butaques vermelles, al Movie no existeixen les cadires perque volen que et sentis com a casa, o si més no, com si estiguessis a una sala de cine. Pablo Nayar, que dirigeix el local, ens comenta una mica la història del restaurant. “La idea va sorgir a Buenos Aires al 1996 on existeix un restaurant de les característiques del Movie anomenat Living, però el restaurant a Barcelona no es va obrir fins el 2005”.

El que es pretén és tenir una experiència enriquidora i traslladar el que seria un sopar amb amics a casa escoltant música o veient una pel·lícula, però sense haver de cuinar o rentar plats. Per tal de crear aquest clima i d’amenitzar l’ambient, projecten videoclips i pel·lícules que van variant segons el dia que hi vagis. El dimecres és el dia del vintage, amb peces del món de la música i el cine dels anys 50, 60 i 70, amb el Technicolor per bandera. El dijous en canvi, és el torn les dècades dels 80 i 90 amb videoclips de Madonna, Blondie, o trossos de pel·lícules com Critters. I quan arriba el cap de setmana, es projecta una barreja de totes les èpoques amb vídeos que editen ells mateixos, com ens comenta Pablo. El menjar es serveix en bols, com si de crispetes es tractés i tenen plats tan exquisits com la coca de formatges sobre puré de poma o el pollastre farcit de mango. Per no parlar de les postres o dels còctels que ofereixen, com el Blade Runner, fet de vodka, sprite i blu coraçao o el Mango Kitano fet a base de rom, mango i sucre de melassa. Perque a més de restaurant, el Movie també és un bar de copes que obre fins les 3 de la matinada dijous, divendres i dissabte. Un lloc perfecte per passar una vetllada de cine amb bons amics, bon menjar i bona música.

El Movie es troba al c/Roger de Llúria, 50 i forma part del nostre itinerari cinematogràfic del mes d’abril. L’horari és de dilluns a dimecres de 19h a 01h, i de dijous a dissabte de 19h a 03h. Pots reservar trucant al 93 467 54 81 o bé al 93 272 35 69.

 

Article escrit per Cara B Barcelona Cultura.

Advertisements