Itinerari vintage: Fira del Disc

firadiscAquest cap de setmana arriba la XIII Fira del Disc de Barcelona, que ens portarà música i vinils a dojo a l’estació del Nord.

Si ets un melòman empedreït no pots perdre’t aquesta Fira del Disc de Barcelona amb 165 stands internacionals de les millors botigues de França, Estats Units, Canadà, Anglaterra o Escòcia entre d’altres. Discos, llibres, merchandising musical i objectes curiosos de totes les èpoques i estils, petites joies que busquen un amo, i pots ser tu. Remenar i remenar, buscar i trobar i poder portar-te a casa un petit tresor. I com que no tot és remenar i buscar, també es durà a terme, dissabte 8 a les 18h, la presentació del llibre Leyendo a los Beatles, de Juan Manuel Escrihuela i Josep Molis, una cita imprescindible per qualsevol fan dels quatre de Liverpool. Diumenge 9 a la mateixa hora, tindrà lloc la tradicional subhasta d’objectes de grans estrelles de la música, com Elvis, AC/DC, Madonna, Nirvana, Freddie Mercury, Michael Jackson o Janis Joplin, amb 20 lots per subhastar.

Una altra de les atraccions de la Fira del Disc d’enguany és l’exposició de guitarres històriques (a la imatge) que van des del 1955 al 1970 i de marques com Fender, Framus, Eko, Futurama, Hofner o Tesico. A més de la seva exposició, es posarà una part a la venda, una oportunitat única per adquirir una peça de col·leccionista exclusiva i amb un bon aire vintage.

La Fira del Disc comença avui, divendres 7 a les 15h fins les 21h. Dissabte de 10h a 21h i diumenge d’11h a 20h. L’entrada té un cost de 6 per dia, 5 amb el carnet jove.

 

Article escrit per Cara B Barcelona Cultura.

 

Advertisements