Racons musicals: Primavera Sound

Per fi arriba el Primavera Sound. Una de les cites musicals més esperades durant tot l’any, un festival amb un dels millors cartells tant a nivell nacional com internacional, flor i nata de l’indie, i amb varietat d’estils que van des de el post-rock d’Explosions in the sky, fins l’electrònica tropical de El Guincho, passant pel pop sixties de Tennis, sense oblidar la reunió d’un dels grups més mítics dels 90, Pulp.

Ja és oficial, comença el Primavera Sound i, com sempre, des de fa unes setmanes comencen també a circular excels per internet amb horaris, plannigs, etcètera per tal de tenir tot planificat. I és que al Primavera hi ha tal quantitat de grups, i tots són tant bons, que es difícil donar amb una fórmula màgica per poder veure tots els que t’agraden.

Aquest any, el festival ve amb novetats, i alguns canvis. Per començar alguns dels escenaris petits com Pitchfork han cambiat d’ubicació i ara es troba darrere de l’escenari San Miguel, entre aquest escenari i l’escenari Ray-Ban. També hi ha un nou escenari anomenat Llevant que és el més allunyat de l’entrada, on abans s’ubicaba l’escenari Vice. En quant a novetats, aquest any han posat en funcionament el Portal Primavera Sound des del qual et pots registrar i recarregar diners associant la teva tarjeta Primavera Sound per tal d’evitar cues a les casetes de tickets de begudes i també a l’auditori, ja que pots reservar també les teves entrades pel portal, amb l’excepció del concert de Sufjan Stevens que només es podia reservar del 19 al 23 de maig.

Cinc dies de festival distribuïts entre el Poble Espanyol i el Parc del Fòrum, a més de diferents concerts previs al festival i durant el mateix en alguns locals i en el parc de Poblenou, emmarcats dins del Primavera a la ciutat. Avui inaugurem el festival amb els concerts del poble espanyol, on només hi haurà un escenari. No podem esperar a cantar sense parar You can hide your love forever de Comet Gain (al vídeo). Aquí teniu els horaris:

Nisennenmondai: 17h

Las Robertas: 18:15h

Comet Gain: 19:30h

Echo & The Bunnymen performing Heaven up Here & Crocodiles: 20:45h

Caribou: 23h

En els pròxims dies de festival posarem els itineraris musicals que farem pel Primavera Sound, amb les nostres recomanacions i els nostres imperdibles. Esteu atents!

 

Article escrit per Cara B Barcelona Cultura.