Racons musicals: Teatrets

RachelArieffBarcelona sempre ha tingut una gran tradició teatral, però no només de grans teatres com el Liceu o el Teatre Nacional de Catalunya viu la ciutat comtal.

Segurament haureu sentit moltes vegades que el teatre és car, que és elitista i que no és accesible a tothom. Potser hi ha part de raó en relació als teatres més clàssics, però sempre existeixen alternatives als gigants que ,malgrat i ser iniciatives petite,s poden arribar a ser més o igual d’interessants que els circuits a què estem acostumats.

Parlem de teatres petits que ofereixen obres de companyies novells o alternatives, per un públic potser una mica més jove i amb la intenció de fer-nos passar una bona estona. Un d’aquests teatres és el Llantiol, situat al Raval i que ha comptat entre els sesus espectacles amb la showwoman Rachel Arieff (al vídeo), agitadora de les niots de dilluns de Barcelona amb l’anti-karaoke. Al mateix barri trobem el Tantarantana, on podem gaudir de les obres més experimentals amb obres tant per adults com per els més petits.

Si ens anem a Gràcia trobem un petit teatre, el Teatreneu on fan monòlegs i on té la seva residència el show d’improvisacióImprofighters i si canviem la nostra ruta cap al Born trobem l’Antic Teatre, conegut per la seva bonica terrassa i per ser un espai de creació multidisciplinar en el qual es representen obres de teatre d’humor, de clown, cabaret… Només uns exemples de tot el teatre que es respira a Barcelona, per a tots els públics i a l’abast de tothom.

 

Article escrit per Cara B Barcelona Cultura.

Advertisements