Racons musicals: Sónar

Arriba una edició més del festival de música més innovadora, experimental i “avançada”. Parlem, evidentment, del Sónar que es celebra del 16 al 18 de juny a diferents emplaçaments de la ciutat.

En la seva edició número 18 el Sónar ens torna a portar els millors artistes i DJ’s de la electrònica internacional, convertint el centre de la ciutat (MACBA i CCCB) en una autèntica festa pel dia, i transformant la inhòspita Fira Gran Via 2 en una festa per la nit, a més d’arribar fins al CosmoCaixa, el teatre Grec o l’Auditori amb activitats i concerts complementaris.

Com sempre, la imatge gràfica i la comunicació del festival té un toc humorístic, irònic i original, que aquest any fa burla de la crisi i posa el Sónar en venda. Amb showcases de segells com Infiné, Disboot, Night Slugs, Ninja Tune & Big Dada o Russian Beats i amb actuacions d’artistes com Aphex Twin, Chris Cunningham, Toro y Moi, Cut Copy, M.I.A., Underworld, Magnetic Man o Tiga, el Sónar torna a inundar la ciutat de beats durant tres dies.

Nosaltres us farem les nostres recomanacions i us anirem explicant tot el que passa al festival via twitter. A més, si passeu pel photcocall de Cara B a Sónar de dia, us podeu fer una foto i guanyar una càmera Holga.

Aquest és el nostre itinerari per avui dijous, ple de chill-wave, downtempo i ritmes tranquils i relaxats per flotar el primer dia de Sónar:

15h Toro y Moi (al vídeo) SonarVillage

17h Nicolas Jaar SonarHall

18:15h The Brandt Brauer Frick Ensemble escenario Sonar Dôme

19h Tyondai Braxton SonarHalll

20:30h Raime SonarHall

21:15h Eskmo Sonar Village

Pots escoltar la nostra playlist del Sónar a Spotify. L’entrada per al sònar de dia té un cost de 39€ anticipada i 45€ a les guixetes. L’entrada pel Sónar de nit té un preu de 60€ anticipada i 65€ a les guixetes. Si optes per l’abonament, són 155€ anticipat i 165€ a la guixeta del festival. Per altres preus i més informació pots visitar la pàgina web del Sónar 2011. Ens veiem allà!

 

Article escrit per Cara B Barcelona Cultura.