Sónar Divendres 17

Després de viure una jornada intensa de Sónar ahir amb el superconcert que es va marcar Nicolas Jaar (ho havíem de dir), avui tornem amb forces per aguantar tot un dia de festival, Sónar de dia i Sónar de nit.

Després de veure ahir estilismes impossibles, colors per tot arreu, bambes fosforescents, gent molt alegre i concerts i sessions impressionants com la de Nicolas Jaar o Toro i Moi, avui us presentem el nostre itinerari, tant pel Sónar de dia com pel Sónar de nit, en el qual cal destacar l’actuació de Die Antwoord, uns “personatges” de Sudàfrica, amb dents d’or i tatuatges que canten rap, possiblement la proposta més freak de tot el festival. També, per descomptat, cal destacar Aphex Twin, com un dels popes de la música electrònica o el barroquisme de M.I.A. (al vídeo), a més de l’actuació en solitari de James Murphy de la banda LCD Soundsystem, recentment dissolta. Aquest és el nostre itinerari:

Sónar de Dia

17h Astrud + Col·lectiu Brossa SonarHall

17:30h oOoOO SonarComplex

18:30h How to dress well SonarComplex

19:15h Four Tet SonarVillage

19:30h Discodeine SonarDôme

20:30h Ghostpoet SonarHall

 

Sónar de Nit

23:30h Trentemøller SonarPub

23:30h Cut Copy SonarLab

00:45h M.I.A. SonarClub

02:15h Steve Aoki SonarPub

02:45h Aphex Twin SonarClub

03:15 Die Antwoord SonarPub

04:15h A-Trak SonarPub

05:30h James Murphy SonarPub

05:30h Tiga SonarLab

 

Segueix el Sònar amb nosaltres a través de twitter (esperem que la tecnologia no ens falli massa) i si vas al Sónar de dia, passa’t pel nostre photocall, té premi! Aquí tens la nostra llista de spotify per començar a ballar des de casa. T’esperem al Sónar!

 

Article escrit per Cara B Barcelona Cultura.