Racons teatrals: Festival Grec

Inaugurem el nostre itinerari teatral amb el festival Grec, que en la seva edició del 2011 arriba als 35 anys d’edat i ho celebra amb un arxiu onine que repassa la seva història i amb una edició carregada de bones propostes en l’àmbit del teatre, la dansa, el circ i la música.

Des del passat 17 de juny i fins el proper 31 de juliol, el festival Grec estarà present a diversos racons de la ciutat oferint una oferta cultural de qualitat que comprèn diverses arts, però que principalment es basa en el teatre, tant de l’escena internacional com l’escena nacional. Peter Brook, Joël Pommerat, Calixto Bieito o Àlex Rigola són alguns dels noms propis del festival que, a més, aquest any té una secció especial anomenada Panorama França, dedicada a l’escena d’aquest país.

Pel que fa al teatre, es podran veure més d’una vintena d’obres entre les quals destaquen Luces de Bohemia, Contra la democràcia o Un tranvía llamado deseo, entre altres.

Respecte les nostres recomanacions cal destacar que avui s’estrena I am the wind, al Teatre Lliure de Montjuïc, una obra que tracta sobre els eterns conflictes dels éssers humans, a través d’un viatge en barca que realitzen dos amics. Demà al teatre Romea, s’estrena Desaparecer, basada en textos de Poe i que compta amb l’actuació de la cantant Maika Makowski, una de les veus més suggeridores dels últims temps. També cal destacar l’espectacle Bye Bye, en el qual l’il·lusionista Hausson fa un repàs dels seus espectacles de màgia i poesia al Brossa Espai Escènic.

Aquestes són només unes quantes obres que pots veure entre tots els espectacles que inundaran Barcelona a sales com el Teatre Lliure, la sala Beckett, el Mercat de les Flors, La Villarroel, la Biblioteca de Catalunya, el Poliorama, la sala Atrium o el teatre Tívoli. Teatre i més teatre!

El Grec se celebra del 17 de juny fins el 31 de juliol, pots consultar la programació a la pàgina del festival. Les entrades tenen diversos preus i descomptes depenent de l’espectacle. Podeu comprar i consultar els punts de venda aquí.

 

Article escrit per Cara B Barcelona Cultura.

Advertisements