Racons teatrals: Bar el Lliure

lliureDesprés de veure una bona obra de teatre sempre ve de gust fer una bona copa per acabar d’arrodonir la nit. Si vas al teatre Lliure de Gràcia, el millor lloc per fer-la sens dubte és el Bar el Lliure i nosaltres et diem perquè.

La comèdia i la tragèdia es poden trobar al teatre, però també a un bar. I és que el bar és un lloc perfecte de reunió, d’escenari de la vida de qualsevol persona, i també perquè no dir-ho, un lloc on es produeix la catarsi quan ja hem begut més de dues copes.

Perfecte per fer un còctel després del teatre o per sopar, el Bar el Lliure és un espai diàfan, modern i que compta amb atractius com una àmplia selecció de gin-tonics o una cuidada carta realitzada pel cuiner Bernat Martínez Olivart, que combina elements de la cuina catalana amb elements de la cuina oriental o més internacional, amb resultats espectaculars.

Respecte a la música, moltes nits podràs gaudir del ritme que marca com a DJ l’artista Fibla o Claro Que Sí DJ’s, entre altres DJ’s que han passat pel bar. Un espai que a més acull festes privades, rodes de premsa o presentacions de llibres i que també organitza tast de vins i menjars. Teatre, bon ambient, bon vi i bon menjar. Cal alguna cosa més?

El Bar el Lliure se situa al carrer Montseny, 47 i obre de dimecres a diumenge de la tarda a la nit. Pots trobar els horaris i més informació a la seva pàgina de facebook.

 

Article escrit per Cara B Barcelona Cultura.

Advertisements