Brandtown

ThebranderyjuliolLa moda i la música sempre han estat molt unides. Una va de la mà de l’altra i viceversa. Partint d’aquesta premissa sembla natural que en una fira de moda com The Brandery no puguin faltar els concerts.

Arriba una edició més de The Brandery, la fira dedicada als professionals de la moda, que en aquesta ocasió obre les seves portes al públic general amb uns concerts que se celebraran avui dimecres 13, demà dijous 14 i divendres 15 de juliol.

Moda i música es combinen a la perfecció amb uns invitats de luxe. Avui, dimecres podrem veure les actuacions d’Azari & III, grup de música Disco amb influències house old school que presentaran el seu primer àlbum, que sortirà el proper agost i d’Hercules & Love Affair, que ha comptat amb la veu prodigiosa d’Antony Hegarty, vocalista d’Antony & the Johnsons.

Demà dijous, gaudirem de les versions en bossanova de clàssics com The Cure, Blondie o New Order entre altres per part del grup Nouvelle Vague i també de l’actuació de pop funk de Carlos Jean.

Per últim, el divendres com a final de la fira i del cicle de concerts, ballarem al ritme dels bascos Delorean i el synth pop deLadytron, per acabar la nit amb els hits atemporals que punxarà Miqui Puig DJ. Prepara el teu millor estilisme i renta’t bé les orelles perquè arriba Brandtown.

Els concerts de Brandtown es celebraran al pavelló 8 del recinte de la Fira de Barcelona a Montjuïc a partir de les 20h. Les entrades tenen un preu de 15€ per dia i 35€ l’abonament pels tres dies i permeten l’accés des de les 15h a totes les activitats de Brandtown. Pots adquirir la teva entrada a TicketMaster, servicaixa, Fnac o Halcon Viatges.

 

Post publicat per Cara B Barcelona Cultura.

Advertisements