Racons musicals: Mamà, vull ser DJ

mamadjFa molts i molts anys, els DJ’s eran els pàries socials a qui a les festes no els quedava altre remei que punxar les cançons que altres ballaven amb les noies maques de la classe. Avui, ser DJ és com una carta de presentació per lligar i fer-se popular i qui més qui menys ha fet els seus tempteigs en aquest art.

Tothom creu que pot ser DJ i això no és ben bé cert. Una cosa és punxar per amics a una festa i una altra cosa és ja fer-ho de forma professional. Si el que vols realment és prendre-t’ho seriosament, existeixen escoles que et descobreixen els misteris dels beats, les barrejes i diferents formes de punxar segons el format amb què treballis, ja siguin vinils o cd’s.

A l’escola Microfusa tenen una àmplia oferta que va des del nivell més bàsic de DJ com a cursos més específics d’ableton o de reactable a més d’altres de so i producció. Si el que t’agradaria és punxar hip hop, a l’escola Mad Center tenen un curs específic per aquesta disciplina musical, i també un de DJ de club i altres de producció i masterització. També a espais multidisciplinars com l’espai Niu Audiovisual i l’associació Freedonia podràs trobar petits tallers més específics durant tot l’any, només has d’estar atent a la seva programació.

Si sempre has volgut enlluernar els teus amics amb les teves dots com a DJ, ja pots preaparar una sessió especial.

 

Article escrit per Cara B Barcelona Cultura. 

Advertisements