Itinerari In-Edit

Demà comença el festival de documentals musicals In-Edit Beefeater i des de CaraB us fem les nostres recomanacions i els documentals imprescindibles que no us podeu perdre.

El festival In-Edit Beefeater començarà demà 27 d’octubre i acabarà el pròxim diumenge 6, una setmana i mitja plena de documentals d’estrelles de rock, festivals, jazz, música popular, folk i que ens presentarà la part més humana de la música.

Des de CaraB us suggerim cinc documentals que creiem que no us podeu perdre si decidiu assistir al festival:

The Sacred Triangle: Bowie, Iggy & Lou 1971-1973

Com bé diu el seu nom “La sagrada trinitat”, tres monstres del rock que si per separat són espectacle, junts provoquen hecatombes. El documental ens mostra tres anys en els quals les seves carreres es van creuar en un camí que seria inevitable a seguir per tots tres. Llegenda, misteri i eufòria en aquest documental d’Alec Lindsell.

Divendres 28 19:00 Multisalas Sala 5
Diumenge 30 22:15 Multisalas Sala 5
Dilluns 31 17:00 Multisalas Sala 5

Who Took the Bomp? Le Tigre on Tour

Le Tigre ens han donat hits com Deceptation i són el trio més esbojarrat de l’electropunk. En aquest documental fem un recorregut per una gira de Le Tigre, amb altes dosis de feminisme, humor, poc sentit del ridícul, política i bastant mala llet, però això sí, sempre amb un somriure.

Dissabte 29 16:00 Aribau Club 1
Divendres 4 20:30 Aribau Club 2

The Ballad of Genesis and Lady Jaye (al vídeo)

Aquesta potser és la història més freak que trobareu al festival. Aquest documental retrata la història d’amor entre el músic Genesis P. Orridge i Lady Jaye i com els dos es sotmeten a unes quantes intervencions quirúrgiques per ser idèntics. Una rara però fascinant història que segur que provoca més d’una sorpresa.

Diumenge 30 18:00 Aribau Club 1
Dimarts 1 22:30 Aribau Club 2

Message to Love: The Isle of Wright Festival

Rebel·lió, la fi del hippisme i les actuacions de Jimmy Hendrix, The Doors, Moody Blues i molts més en un documental guerriller de Murray Lerner que ens mostra el final d’una època.

Diumenge 30 16:00 Multisalas Sala 5
Divendres 4 18:00 Multisalas Sala 5
Diumenge 6 20:00 Multisalas Sala 5

El diumenge 6 es presentarà el documental amb Murray Lerner

Better than Something: Jay Reatard

Aquest documental ens fa un retrat del punk-rocker Jay Reatard mesos abans de la seva mort al gener de l’any passat. Una mirada cap a la seva música, els seus familiars, amics i fans i sobretot una mirada cap a la seva extraordinària persona.

Diumenge 30 16:30 Aribau Club 2
Dimarts 1 20:30 Aribau Club 2

A banda d’aquests cinc que destaquem com a imperdibles per nosaltres, també n’hi ha molts més que resulten interessants com Last Days Here que ens mostra la vida de Bobby Liebling, cantat del grup fals Spinal Tap, They Called Acid sobre el house dels 90 i les festes plenes d’èxtasi i hedonisme desenfrenat, així com també documentals sobre clàssics com Queen – Days of our lives o George Harrison: Living in the material world.

A més hi haurà activitats paral·leles i més sorpreses que us desvetllarem avui a la roda de premsa del festival, que tindrà lloc a la 13h. Segueix totes les actualitzacions sobre el festival al nostre twitter.

Molts més documentals, informació i tota la programació completa a la pàgina del festival In-Edit Beefeater.

 

Post escrit per Cara B Barcelona Cultura.

Advertisements