Primavera Club: Dimecres 23

Aquest dimecres comença el Primavera Club, un festival de 5 dies que visitarà algunes de les sales de concerts més importants de la ciutat.

El Primavera Club ja és tot un clàssic de la ciutat de Barcelona. Germà petit del Primavera Sound, ens porta la dosi necessària de música que necessitem a l’hivern, repartida entre unes quantes sales de la ciutat. Conegut per combinar les actuacions d’artistes pràcticament desconeguts amb velles glòries de l’indie que tornen per fer actuacions especials, el Primavera Club sempre sorprèn i sempre ens fa descobrir grups que segur que formaran part de la nostra discografia per a tota la vida.

Per la nostra part, tenim uns quants imperdibles i us anirem recomanant cada dia quins artistes no us hauríeu de perdre (compartint la nostra humil opinió).

DIMECRES 23

20:30h sala Apolo: Tigercats: Aquests nois de Londres desprenen energia adolescent en les seves poques cançons editades. Amb només tres ep’s al mercat ens presenten cançons com Easter Island o Konny Huck que ens fan recordar a grups com Los Campesinos! o Allo Darlin’.

22h sala La 2 (apolo): Veronica Falls: Uns altres que arriben des de Londres amb cançons pròximes al twee pop, però amb unes lletres d’allò més sinistres, barreja de la dolçor de la veu de la vocalista, amb la cruesa del que realment diuen. Sons també que s’apropen en ocasions al shoegaze i a l’escena del C-86. Amb només un disc al mercat, és un dels grans imperdibles del festival.

22:30h sala Apolo: Charles Bradley: Mai és tard per l’èxit i Charles Bradley ho sap prou bé, ja que als 62 anys ha estat descobert pel segell de soul Daptone Records. Aquest ex-cuiner ens presenta No time for dreaming un disc ple de soul i funk que conta amb la seva veu prodigiosa.

Més informació a la plana web del festival Primavera Club.

 

Article escrit per Cara B Barcelona Cultura.