Primavera Club: Dijous 24

Aquí teniu les nostres recomanacions per la segona jornada del festival Primavera Club.

El segon dia del Primavera Club arriba amb nous concerts imperdibles. Aquestes són les nostres recomanacions pel dijous 24:

20h La 2 (Apolo): Pure X: Post-rock per somiar i, com el seu propi nom indica, pur sexe per les teves oïdes, sobretot amb el tema Heavy Air. Guitarres i capes de so que es creuen per formar temes rodons que han estat aclamats per la premsa internacional. Un altre dels imperdibles del festival.

21h Apolo: JEFF The Brotherhood: Dos germans, molt garatge, punk i actitud a l’estil de Jay Reatard. Després d’haver format part de Be your own pet, i uns quants àlbums, els nois de Nashville ens presenten el seu últim treball; We are the champions. Si no sues al seu concert, és que no tens sang a les venes.

22:30h La 2 (Apolo): R. Stevie Moore: Aquest home de 59 anys és una autèntica rock star. Si entenem rock star com una particular forma de veure la vida. La seva ironia i la seva prolífica carrera fan d’ell un home admirat per les generacions joves i no tan joves, com és el cas d’Ariel Pink’s Haunted Graffiti qui van versionar el seu tema, Closing Credits. Considerat com el pare del lo-fi el seu estil es tan eclèctic que aglutina gèneres com el folk, el pop i el rock amb dosis de psicodèlia i experimentació. Un imperdible com una casa de pagès.

Més informació a la pàgina del Primavera Club.

 

Article escrit per Cara B Barcelona Cultura.

Advertisements