Primavera Club: Dissabte 26 i Diumenge 27

Aquestes són les nostres recomanacions pels últims dies del festival, esperem que us agradin!

Dissabte 26

21:45h Casino L’Aliança Poblenou: John Maus: Moltes reminiscències als sons dels 80 combinat amb una veu gutural i profunda i sons lo-fi. Això és John Maus, que amb el seu últim disc s’ha guanyat milers d’elogis de la crítica i el públic. La seva cançó Believer és tot un hit del 2011.

23:15h Apolo: Mazes: Rock-pop fàcil i amb esperit adolescent per saltar despreocupadament i oblidar-se de tot. Frescor i juventud en estat pur a l’estil dels 90.

00:30h Apolo: Superchunk: Una gran banda de l’underground dels 90 que va formar el seu propi segell discogràfic, Merge Records. Aquest 2011 han tornat amb un gran disc, Majesty Shredding. Sense fer cas a les modes i sempre seguint el seu propi criteri han aconseguit un so molt personal.

02:15h Apolo: James Lavelle presents UNKLE-SOUNDS: Electrònica de ball de la mà de James Lavelle i el seu projecte Unkle, sota el qual es troben artistes tan reconeguts com Dj Shadow, Massive Attack, Richard Ashcroft, Thom Yorke o Beck entre d’altres.

04h Apolo: Com Truise: Jugant amb el nom de Tom Cruise, Seth Hayle ens presenta aquest projecte d’electrònica plena de sintetitzadors i caixes de ritmes dels 80.

Diumenge 27

19:45h La 2 (Apolo): Autumn Comets: Producte nacional de qualitat. Pop lleuger amb alguns punts folk, i d’altres rock per animar les tardes de diumenge.

21h L’Auditori: Vetiver: Sensibilitat i delicades melodies folk, molt apropiades per escalfar motors abans de l’actuació de Fleet Foxes.

22:15 L’Auditori: Fleet Foxes: Si ja els vas veure al passat Primavera Sound o en qualsevol altre concert, segurament ja et van conquistar amb el seu folk i la seva dolçor. Ara arriba la possibilitat de veure a aquests grans genis en l’ambient íntim de l’Auditori. Tot un luxe.

Més informació a la plana web del Primavera Club.

Article escrit per Cara B Barcelona Cultura.